Sport

Čeka se njegov prvi proljetni pogodak

Nakon poraza u Ždralovima jadranaši su po drugi put ovoga proljeće napustili travnjak praznih ruku, jedan pogodak bio je dovoljan imenjaku im iz Poreča za tri važna boda. A, evo kratakog osvrta na jadranski derbi Lea Petrovića, 20-godišnjeg krilnog napadača plavih s ušća Neretve:

– Nismo bili pravi u Poreču, motivirani domaćin kaznio je jednu našu pogrešku u obrani, a s druge strane nismo zabili iz dvije, tri izgledne situacije i bodovi su ostali na Velom Joži.

Petrović je drugi klupski strijelac, sa šest pogodaka, a sve je zabio u prvom dijelu natjecanja. Od toga čak dva Jadranu Poreč u Pločama. Iako je bio u nekoliko dobrih pozicija iz kojih je mogao matirati suparničke vratare, u pet proljetnih nastupa golgeterski učinak nije podebljao.


– Ma, da, još se čeka taj proljetni gol, nadam se da će što prije doći i da ću novim realizacijama pomoći momčadi – na tu temu će jedanaestica jadranaša.
Odrađena su dvije trećine natjecanja, a momčad trenera Miše Krstičevića i nakon dva poraza na liderskoj je poziciji.

Do kraja je ostalo deset kola, u igri je velikih 30 bodova. Govoreći o prvom sljedećem protivniku Pločani su mišlju i djelom usmjereni na domaći zadatak protiv Grobničana.

– Vjerujem kako ćemo se vratiti na staze pobjeda u nizu i tako što dulje ostati na prvom mjestu – optimistični je zaključak brzanca s Jadranova.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci