Sport

CB Mare pobjednik turnira Ko to more platit 2015.

Završeno je još jedno izdanje turnira Ko to more platit, a pobjedu je pred više od 1000 gledatelja odnio CB Mare, a Nino Maleta je proglašen najboljim igračem turnira, a ponio je i titulu najboljeg strijelca.


Da ne dduljimo, kao epilog jedne jako lijepe i uspješne priče prenosimo objavu teksta, s Facebook profila organizatora, a na dnu članka prenosimo i fotografije:

“Dragi naši, kako drugačije započeti ovaj tekst nego jednom pričom koja će nam puno reći. Kad smo par dana prije turnira sjeli s našim Pekmom, prvo što nam je rekao je: “Močvara je duša šta se ne da lomit“. Nije nam trebalo puno za to razumjeti, a tek nakon subotnjeg finala.… Koliko smo pod dojmom govori i to da tek sada vam pišemo izvještaj, ali treba priznati da smo sa snagom pri kraju pa smo jučer malo odmorili. Danas su rukavi opet zasukani, Močvaru moramo ostaviti kakvu smo i našli, a moramo malo i Vas „zasuti“ fotkama. Valja napomenuti da je osim subote i finala, cijeli turnir od prvog dana i otvorenja s našim „tićima“ odlično posjećen. Hvala vam na to tome, jer ste nam pokazali da činimo nešto dobro i da kvalitetno to odrađujemo. 44 naša „tića“ su otvorila, a CB Mare i CB Stablina zatvorili. Ekipa CB Mare samouvjereno je u finalu svladala Stablinu, kojoj je očito ponestalo malo snage, jer su cijeli turnir igrali na visokoj razini. Mare očito ne popušta u drugom finalu, iskreno imali su težak put, izbacili na penale favorizirani Semafor (prošlogodnišnje osvajače), Teta Olgu (ekipu kojoj smo prognozirali polufinale, i na kraju ostala je treća), finale smo spomenuli (malo lakše od očekivanog). Četvrto mjesto pripalo je mladoj ekipi Hotela Riva, ujedno i najvećem iznenađenju ovog turnira, spomenuti ćemo i najboljeg strijelca i igrača, Jadranaš Nino Maleta te ponovno najbolji golman Marko Čagalj Čagi. Spominjali smo ga mnogo puta, iako je mlad, ali o njemu više nije potrebno pričati, želimo mu sreću u karijeri te što više trofeja. Također za najboljeg mladog igrača nagradu UME Ploče dobio je Matko Šunjić, junior Porto Tolera, koji je igrajući za ekipu Hotela Riva, pokazao svoju staloženist, marljivost i svoj talent. Osim ovih spomenutih ekipa nećemo zaboraviti ostale, ukupno 25 ekipa, te im ovim putem svima zahvaljujemo, na fer i korektnom druženju i igri, jer su oni prije svega privukli gledatelje. Iako je bilo borbeno, dosta teških utakmica, naši suci su to odradili jako korektno te im se ovim putem zahvaljujemo, jer im sigurno nije bilo lako. Teško je pisati ovaj tekst i mislit kako ne zaboravit nekoga tko je izdvojio svoje vrijeme i pomogao nam u bilo kakvom obliku, jer ovaj turnir nije trajao samo 15 dana, počeo je on mnogo prije pa ćemo vam skupno uputiti jedno veliko HVALA. Posebno ćemo napomenuti ekipu za šankom i roštiljom koja je svaku večer prva dolazila i posljednja odlazila. Dragi Naši na kraju teksta da se pozdravimo, uputiti ćemo i isprike ako je bilo nekih propusta, jer sigurno nije bilo namjere, vidimo se dogodine, neka vam ostane kao i nama ovaj turnir u lijepom sjećanju i neka živi još mnogo godina.

REZULTATI FINALNE VEČERI:
Za 3. mjesto: Restaurant Teta Olga Ture i Šele – Hotel Riva 5:0

Revijalna: Veterani Jadran LP –  Veterani Hajduk 1:1

ko-to-more-platit-2015 (12)

Finale: CB Mare- CB Stablina 3:0

ko-to-more-platit-2015 (10)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci