Sport

CB Luna pobjednik 7. Basket Tempera kupa

Sedmi Basket Tempera kup Ploče, pod pokroviteljstvom Tempera-designa Ploče, održan na ŠC Močvari u petak, okupio je dosad najveći broj ekipa, njih 12. Zavidnom broju gledatelja svoje košarke majstorije pokazali su natjecatelji iz Ploča, Metkovića i Gradca.

Pobjednički pehar podignula je ekipa CB Luna, za koju su nastupali Mirko Mateljak, Sead Suljić, Nikola Bergam i Goran Družijanić, koji su u finalu bili bolji od ekipe Čam Bam CB Stablina, za koju su nastupali Antonio Barbir, Ivan Peko, Valentino Pavlović i Anđelo Šetka. Trećeplasirana je ekipa Hotel Riva.

U natjecanju pripremljenom za publiku, u kojem su posjetitelji gađali koš s centra izjednačen je bio dvojac Barbir i Pačić iz Metkovića, dok je najbolji u izvođenju trica bio Sead Suljić.


Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Bergam, a najbolji strijelac je Ivan Peko. Utakmice su sudili Zoran Lončar, Lućano Erak i Marko Krstičević, dok je program vodio Teo Grančić.

Organizaori se na pomoći pri organizaciji zahvaljuju Temperi design Ploče, Studencu, CB Karaki Gradac, Radio postaji Ploče, Neslužbenoj stranici grada Ploča te volonterima, bez kojih ne bi bilo moguće Pločama pružiti ovakvu košarkašku rapsodiju.