Sport

Caffe bar MGS sa Staševice pobjednik turnira na Kobiljači

Na Kobiljači povodom Male Gospe SU udruga Kobiljača uz potporu Općine Pojezerje  organizirala je tradicionalni malonogometni turnir koji je ove godine okupio 18 ekipa podjeljenih u skupine gdje se razigravalo svatko sa svakim. Nakon razigravanja , te osmine i četvrfinala ostale su najbolje četiri ekipe koje su trebale odlučiti ovogodišnjeg pobjednika.

Rezultati polufinala: Oaza Markos(Crveni grm) – RPM Glob Trade Klima Bradvica(Ljubuški) (2:2), nakon kaznenih udaraca 2:4, Škrapa Momići – Caffe bar MGS(Staševica) 3:5.

Utakmica za 3.mjesto Oaza Markos – Škrapa Momići 5:1.


Finale:

RPM Glob Trade Klima Bradvica – Caffe bar MGS 2:5 (M.Vučić, Granić / Jurić, Stanković 2, Marković, Bezer)

Caffe bar MGS: Drago Bezer, Dragan Stanković, Duško Martinac, Mijo Marinović, Ivan Marković, Ivan Galov, Martin Goluža, Goran Galov, Perica Jurić, Vojko Pervan, voditelji Denis Musulin i Nikola Šunjić-Zec.

Prije finalne utakmice odigrana je revijalna između veterana Kobiljače i Crvenog grma u kojoj je najmanje bio upitan rezultat već druženje koje se svake godine održava na tradicionalnom turniru. Organizator je za najbolje ekipe i pojedinnce pripremio i vrijedne novčane nagrade, pehare i priznanja. Pobjedničkoj ekipi Caffe bar MGS dodjeljena je novčana nagrada u iznosu od 8000 kuna, trajni i prelazni pehar, drugoplasiranoj ekipi RPM Glob Trade Klima Bradvica uručena je novčana nagrada u iznosu od 3000 kuna i pehar u trajno vlasništvo, dok je trečeplasirana Oaza Markos dobila novčanu nagradu u iznosu od 1500 kuna i pehar u trajno vlasništvo.

Za najboljeg vratara proglašen je Jure Petković(Oaza Markos), najbolji igrač turnira je Mateo Kozarić(RPM Glob Trade Klima Bradvica), dok je najbolji strijelac Alen Govorko(Oaza Markos). Nagrade i priznanja najboljim dodijelili su Boro Dominiković načelnik općine Pojezerje, Ranko Gujinović predsjednik SU Kobiljača te članovi organizacijskog odbora turnira. Sve utakmice su sudili Ivica Marević-Makić(Kobiljača) i Luka Liković(Krvavac).

Posebnu novčana nagrada od SU Kobiljača i ekipa učesnica turnira uručila je hercegovačka pjevačka zvjezda Danijel Boto dvanaestogodišnjem Toni Kuranu. Tijekom finalne večeri održana je i tombola, a sretniji kući su otišli sa vrijednim nagradama, dok je druženje nastavljeno do kasnih noćnih sati uz glazbeni program Danijela Bote.

–  Pružili smo najviše i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto na ovako jednom velikom i jakom malonogometnom turniru, kratak je bio pokrovitelj Caffe bar MGS – Mirko Kužić-Kobra.

Pripremio: Sana