Sport

BUSHIDO BANJA LUKA OPEN 2018: Zlato i tri srebra za KK Porto Tolero!

Jučer je karate klub Porto Tolero nastupio na izvrsnom i jakom turniru u Banja Luci na kojem je sudjelovalo oko 1200 natjecatelja iz zemalja regije.

Sa 7 svojih natjecatelja,  te osim odličnih utisaka,  s turnira u naš grad su donijeli 4 nove medalje od kojih je 1 zlatna i čak 3 srebrene kojima je malo nedostajalo da dobiju zlatni sjaj!

– Naša zvjezdica dana bila je mlađa učenica Sara Strbić koje je u svom uzrastu 2009 godište s tri čiste pobjede došla do zlatne medalje, a u starijem 2008 godište s 2 pobjede i tijesnim porazom u finalu osvojila je srebro – piše na službenim stranicama kluba.


Učenica Borja Šutić izgubila je finale svoje kategorije i tako osvojila 2 mjesto i srebrenu medalju.

Najtrofejnija natjecateljica našeg kluba Anamaria Maršić nastupila je u svojoj WKF kategoriji kadetkinje +54 kg u konkurenciji preko 20 natjecateljica.
Borbu po borbu pobjedom za pobjedom, a bilo ih je 4 došla je do finala. U finalnoj borbi bolja je bila osvajačica brončane medalje sa posljednjeg svjetskog prvenstva Milena Jovanović iz kk Omladinac iz Crne Gore i tako se naša Anamaria ovaj put okitila srebrenom medaljom.

Još su nastupili Frano Dropuljić, Ana Sinković, Ana Rešetar i Marina Štrbić koji su prikazali odlične nastupe, ali ovaj put ostali bez medalje.

– Ovim putem još jednom od srca čestitamo karate klubu Bushido Banja Luka i gosp. Drasko Milovanovic na izvanrednoj organizaciji turnira, te se sigurno na istom mjestu vidimo i dogodine – poručili su iz Karate kluba Porto Tolero Ploče.

Čestitamo!

Foto: Karate Porto Tolero