Sport

Božićni turnir KTMP2017: Oliva i Semafor za pobjednika turnira!

Božićni malonogometni turnir “Ko to more platit 2017” došao je do samog kraja! Jučer su u pločanskom Domu sportova odigrane utakmice polufinala, turnira koji se održava u organizaciji Mjesnog odbora Ploče i Udruge malonogometnih amatera Grada Ploča.

Odigrane su dvije vrlo jake, kvalitetne i izjednačene utakmice u kojima su više sreće u ruletu sedmeraca imale ekipe Olive i Semafora. Tropicana i Kum će se morati utješiti borbom za treće mjesto.

Dakle, u polufinalu su postignuti sljedeći rezultati:


Večeras od 17:00 sati kreće program završnice turnira kad će se suprostaviti dvije poznate, kvalitetne pločanske malonogometne ekipe Caffe bar Tropicana i Caffe bar Kum. Stari su to nogometni znanci i prijatelji i ne sumnjamo da će nam prirediti pravu loptačku poslasticu.

U pauzi između borbe za treće mjesto i velikog finala, odigrat će se i završnica Božićnog stolnoteniskog turnira u stolnom tenisu koji organizira stolnoteniski klub Ploče, a koji se upravo odigrava u pločanskom Domu kulture.

Nakon toga, u 19:00 je veliko finale, završna utakmica Božićnog izdanja turnira “Ko to more platit 2017”!

Pizzerija Oliva i Caffe bar Semafor su pokazale najviše ovog prosinca i sasvim zasluženo će u borbu za prestižni pehar.

Vidimo se večeras od 17:00 sati u Domu sportova Ploča na sportskim poslasticama za zaključenje sportske 2017. godine u našem gradu!