Sport

BOŽIĆNI TURNIR “KO TO MORE PLATIT 2017”: Pobjednik Pizzeria Oliva!

Pizzeria Oliva je pobjednik Božićnog malonogometnog turnira u Pločama, ‘Ko to more platit’. Penali su odlučivali na kraju. Caffe bar Semafor je poveo u finalu. Pizerria Oliva izjednačila, a kako nije više bilo pogodaka, pristupilo se izvođenju penala. Na isti način je odlučena i utakmica za treće mjesto, ali i oba polufinala (Pizzeria Oliva – Caffe bar Tropicana 1:1/penali 4:3, te Caffe bar Semafor – Caffe bar Kum 1:1/penali 4:3), a zanimljivo Caffe bar Semafor je i u četvrtfinalu pucao penale (3:3 protiv Grill Pizzerie Zminjac te pobjeda 10:9 nakon penala).

Marin Oršulić iz Caffe bara Semafor je izabran za najboljeg igrača turnira, Marijo Batinović (Pizzeria Oliva) za najboljeg vratara, dok je s 8 pogodaka najbolji strijelac turnira Nino Maleta (Grill Pizeria Zminjac).

Pokale najboljim momčadima i igračima dodijelio je Zoran Bule, predsjednik Mjesnog odbora Ploče.


Sve utakmice turnira, koji je okupio ove godine u organizaciji Udruge malonogometnih amatera Grada Ploča 16 momčadi, sudili su u Domu športova Denis Musulin iz Staševice, Ljubo Ivanišević iz Ploča, Filip Proleta iz Opuzena i Denis Giljević iz Baćine. Prvi dio natjecanja igrao se po skupinama, četiri skupine s po četiri momčadi nakon čega su po dvije najbolje iz svake skupine izborile četvrtfinale.