Sport

Borna Petrović, Lovre Gradac i Kristijan Mihalj prvaci Dalmacije za 2013.godinu

Karataši Porto Tolera iz Ploča sa svoja tri člana sudjelovali su na međunarodnom turniru “Eurocup Istria” u Poreču na kojem se natjecalo preko 500 natjecatelja iz 26 klubova Hrvatske, Slovačke, Njemačke, Slovenije, Austrije, BiH i mnogi drugi.

Mladi karataši Porto Tolera iz Poreča su se vratili vrijedniji za tri odličja i to 2 zlatna i 1 brončano. Zlatne medalje osvojio je Borna Petrović u kategoriji mlađi kadeti i kadeti, dok je brončanu medalju osvojio Lovre Gradac. U kategoriji do 63.kg nastupio je Kristijan Mihalj koji je ovaj put ostao bez medalje.

Porto Tolero je nastupio i na prvenstvu Dalmacije za kadete i juniore koje je održano u Splitu te su se vratili sa brojim medaljama. U karegoriji do 50.kg Borna Petrović je osvojio zlatnu medalju, Lovre Gradac srebrenu, dok je Kristijan Mihalj osvojio brončanu medalju u kategoriji juniora do 63.kg.


U ekipnom natjecanju u kategoriji kadeta Borna Petrović, Lovre Gradac i Kristijan Mihalj osvajaju zlatnu medalju i postali su prvaci Dalmacije za 2013.godinu.

Pripremio: Sana

foto: arhiva (Z. Srzentić)