Sport

Boris Malić o Porto Toleru: „Pred nama je pozitivna budućnost, a vjeru ne gubim zbog svojih panjeva”

Porto Tolero prvi je dio Druge hrvatske malonogometne lige ‘Jug’ okončao na drugome mjestu i mnogi ga svrstavaju u red klubova koji zaozbiljno pretendiraju za titulu prvaka. Strateg pločanskog drugoligaša Boris Malić svjestan je polučenog klupskog uspjeha…

„Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom jer se nijedna momčad u gornjem dijelu tabličnog poretka bodovno nije odvojila od nas. Važno je napomenuti kako, uz Kijevo Knin, imamo najmlađu ligašku momčad pa je time naš rezultat još upečatljiviji.”

Pločani se nadaju kako će njihov voljeni klub ponovno biti dio probranog društva…


„Kao pravi sportaši, vjerujemo u rezultat kojim bismo ostvarili plasman u prvoligaške kvalifikacije, a zatim i u elitan rang natjecanja. Naš svakodnevan rad treba doći do izražaja, no jedino me brinu naše prevelike oscilacije koje se znaju događati s vremenom na vrijeme. Premda su mladi, moji su ‘Panjevi’ toliko željni uspjeha i upravo stoga ne gubim vjeru. Prekrasno bi bilo kada bi Dalmacija iznjedrila još jednoga prvoligaškog člana. Uglavnom, pred nama je pozitivna budućnost jer kvalitetu imamo. Međutim, potrebno je nastaviti sa svakodnevnim radom jer jedino on donosi rezultate.”

futsal magazin.com

foto: Porto Tolero