Sport

Boćarski turnir u Kominu: CRNČEVIĆ I PRIMORAC ZLATNI

Jučer je u Kominu okončan zanimljiv, uzbudljiv i kvalitetan boćarski turnir. Sudjelovale su 43 ekipe iz doline Neretve i susjedne Hercegovine.

Uspješni organizator bio je CB Gusar pod dirigentskom palicom Nede Vlahovića. Igralo se na zogu kod nogometnog igrališta Pržina, odnosno uz CB Gusar. Glavni i uspješni sudac bio je Toma Vlahović Žile. Tri prvoplasirane ekipe zaslužile su pehare, medalje i novčane nagrade.

Pobjednik ovog turnira na kraju je zasluženo postao dvojac Vedran Crnčević i Mate Primorac. Oni su u finalu s 2:0 (16:14, 16:7) bili uspješniji od Marina Vučkovića, Ante Guje i Ante Vukovića Dugog. Treće mjesto i bronca pripali su ekipi u sastavu Željko Vladimir, Vinko Herceg i Nino Čović Tigar (Furak). (jv)


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci