Sport

Bivši trener Hajduka otkrio što ga smeta na Poljudu: To mi je dno dna, sramota

BIVŠI igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević istaknuo je detalj s kojim se nikako ne slaže i koji mu toliko smeta da, kako je rekao, “odmah gasi televizor” kada ga vidi. U pitanju su rezervne garniture dresova Hajduka koje nisu bijele boje. Krstičević je o tome govorio gostujući u emisiji Sport nedjeljom u kojoj je govorio o nekadašnjem klubu, piše Index.hr.


Krstičević je Hajdukov dres nosio od 1978. do 1983. i s njim osvojio naslov u bivšoj Jugoslaviji. U splitskom je klubu prošao i kroz nekoliko trenerskih pozicija i uloga, a prije desetak godina bio je i njegov trener.

Krstičević: Odmah gasim, iste sekunde

“Gledam utakmicu i onda vidim da Hajduk igra u Splitu u žutim dresovima. Odmah gasim, iste sekunde. Igraju u zelenim dresovima, ja pomislim da igra Olimpija. Ako mi je išta odvratno… To ne mogu podnijeti”, rekao je Krstičević i dodao:

“Nema trenda. Dođe stadion cijeli u bijelom, a oni su u sivim, crnim, šarenim dresovima. To je sramota. Klub koji je opjevan s milijun pjesama o bijeloj boji, mislim, to mi je dno dna.”

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci