Sport

Bivši trener Hajduka odradio je odličnu sezonu, a evo što kaže o Štimčevom pozivu: ‘Sve je to još u kombinacijama‘

Halo, Ploče. Iz Slobodne Dalmacije nazvali su Mišu Krtičevića koji je prošlog proljeća više nego uspješno vodio klub iz svoga mjesta, domaći Jadran LP, čekajući inozemni angažman. Jadran se vinuo visoko, pod ravnanjem bivšeg trenera Hajduka, ali nije imao licenciju, uvjete za plasman u viši rang,

A sad se javio Igor Štimac, stari prijatelj, suradnik i šef u stručnom stožeru Indije u kojemu bi najradije ponovno vidio svoga Mišu. Radili su puno zajedno… Uostalom, sveo što nam Krstičević kaže:

– Dvaput sam već bio s Igorom i s njima u Indiji, radili smo treninge, planove priprema, snimao sam i protivnike s kojima smo igrali u kvalifikacijama. Onda se stožer suzio, u doba korone nije bilo više toliko mjesta ni mogućnosti, vratio sam se doma. Sad bi se budžet mogao ponovno proširiti i Igor mi je to nagovijestio. Vidjet ćemo, daleko je još do realizacije, ali može se dogoditi da odem u Indiju opet za njima – rekao je Krstičević.


Podsjetimo, nogometnu reprezentaciju Indije vodi Igor Štimac, sekundiraju mu trener vratara Frane Srdarev i stručnjak za kondiciju prof. Luka Radman, za Mišu Krstičevića opet bi se otvorilo mjesto pomoćnika u srpnju. Stigao je – da tako kažemo – pretpoziv.

– Ne žurim, niti moram žuriti. Sve je to još u kombinacijama. Moguće je, ali pričekajmo – Krstičević više voli puno raditi, nego puno toga pričati ili najavljivati.

Odigrali ste sjajno proljeće, pitamo ga.

– Šteta što nismo imali uvjete za skok u viši rang.

Nikola Marić je briljirao?

– Dao je puno golova i sad je prešao u Zrinjski iz Mostara. Sjajan je bio i Leonardo Petrović, ja u njemu vidim prvoligaški kapacitet. Inače je bio član Hajduka kod nas na posudbi – Krstičević uvijek ponudi zanimljivosti.

Piše: Slaven Alfirević/Slobodnadalmacija.hr

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci