Sport

BIT ĆE TI ŽA’ AKO NE DOĐEŠ: Veliki se spektakl priprema na Močvari!

Danas se, prema riječima organizatora, na pločanskoj Močvari priprema veliki spektakl. Zadnja je večer malonogometnog turnira “Ko to more platit”, 11. po redu, koji posljednjih godina organiziraju Mjesni odbor Ploče i Udruga malonogometnih amatera Grada Ploče.


Finalnu utakmicu su izborile ekipe caffe bara Tropicana, branitelji naslova, i caffe bara Mare, osvajača turnira 2015. Očekuje nas pravi malonogometni spektakl, očekuju se prepune tribine, a prije utakmice nas očekuje odličan zabavni program!

Edo Pezzi, Tomislav Parmać, Musica Mediterana, Stipe Blažević, brazilske plesačice, djeca KUD-a Ploče, Moderni balet, Nada Cvitanović, Mišo Krstičević, Maksim Giljević, Milan Mišo Poljak i Ante Štrbić Gudan.. ljudi su koji će biti dio večerašnjeg programa.

Krenimo redom:

“Posljednji pozdrav velikom Oliveru od građana Ploča”

Na početku zabavnog programa, pločanski glazbenik Tomislav Parmać izvest će baladu Nocturno, kao posljednji pozdrav i posvetu velikom umjetniku i čovjeku, našem Oliveru.

Uz postavljeni klavir na centru Močvare, pridružit će mu se i maleni članovi Kud Ploče Ploče i plesnog ansambla Moderni Balet. Bit će to emotivan intro u ono što nas očekuje. Uz asistenciju Ive Zovko, člana skupine Musica Mediterana, izvest će i djelo Picaferaj.

Nakon njih, prisutne će zabavljati grupa Musica Mediterana koja se već predstavila Pločama ove godine na proslavi Dana Grada. Reći  ćemo samo da je svaki njihov nastup pravi „mali blagdan“ za dušu. Cijeli program će biti začinjen i brazilskim plesačicama, u pauzama će glazbu puštati poznati splitski tonski radijski djelatnik, Stipe Blažević, Studio Idearium će sve snimati..

A sve to će voditi – EDO PEZZI!

Pezzija ne treba predstavljati, zvonki glas kao osobna iskaznica, doajen hrvatskog sportskog radijskog novinarstva, obišao je sve kontinente i večeras je tu s nama, na kultnoj Močvari.

Uz neizostavnu asistenciju doajena pločanskog sportskog novinarstva, Juru Vukojevića.

Između dva poluvremena finalnog susreta 11. malonogometnog turnira Ko to more platit Ploče 2018., dodijelit će se nagrade LOPOČ najuspješnijim sportašima Grada Ploča u sezoni 2017/18, po izboru našeg portala, a u suradnji s pločanskim klubovima.

Klubove su predstavljali Petrit Dulaj (Jadran LP), Ivan Jerković (Dalmatinka), Marjan Scipioni (Gusar), Jerko Srzentić (KK Porto Tolero), Denis Malić (MNK Porto Tolero), Jurica Vukojević (KK Ploče) te uredništvo Ploče Onlinea i jednoglasno se složilo i izabralo najbolje.

Prigodna priznanja i nagrade uručit će im legende pločanskog sporta: Nada Cvitanović, Mišo Krstičević, Maksim Giljević, Milan Mišo Poljak i Ante Štrbić Gudan.

Velika večer nas očekuje na kultnoj Močvari! Program počinje u 21:00 sati, finalna utakmica je na rasporedu u 22:30!

BIT ĆE TI ŽA’ AKO NE DOĐEŠ VEČERAS NA MOČVARU!

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci