Sport

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS Otvorene prijave za ovogodišnju Primaveru

Biciklistički klub Relaks obavještava zainteresirane da su otvorene prijave za ovogodišnju Primaveru. Prijaviti se možete do 11. rujna, odnosno tjedan dana prije biciklijade koja je na rasporedu 17. rujna 2023.

Kotizacija iznosi 15,00 € po osobi i uključuje: ručak, izlet neretvanskom lađom na jezeru Kuti, i učešće u nagradnoj igri. Kotizaciju možete uplatiti na dan događaja.– Ručak je peka od teletine i piletine te salata, a alkoholna pića, vino i kave u restoranu snosite sami.

Pivo i voda bit će vam dostupni u našem dostavnom vozilu u neograničenim količinama koje možete unijeti u restoran.


Nastojali smo da iznos koji plaćate bude što manji tako da smo preuzeli i dio troška od ručka, – pojasnili su iz BK Relaks te kod prijave skreću pažnju na naznaku za izlet neretvanskom lađom kako bi znali točan broj lađa za najam.

Manifestacija je s naglaskom na žene i namijenjena je njima, ali muška pratnja i obiteljski dolazak je također dozvoljen.

Prijaviti se možete putem forme na web stranici BK Relaks.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci