Sport

BH PREMIJER LIGA: Ivan Marković novo pojačanje HFC Zrinjski Mostar

Pločanski malonogometaš Ivan Marković ima novi klub. Nakon 4 sezone napustio je BH premierligaša MNK Brotnjo Čitluk, potpisavši za, također premierligaša, HFC Zrinjski Mostar. Ivan je doveden kao pojačanje u cilju očuvanja premierligaškog statusa.

“Počele su pripreme za nastavak sezone PFL 19/20 u kojoj ćemo se nastojati oduprijeti nedaćama i zadržati status Premijerligaša.

U zimskom prelaznom roku koji još traje, naše redove je napustio Romano Vlaho, kojem se ovim putem zahvaljujemo na igrama u svetom dresu i pomoći koju je pružao klubu kada su nas svi otpisali, želimo mu uspjeha i sreću u novoj sredini.


Klub je radio i na dolascima novih igrača, tako da ćemo u proljeće ući pojačani za nova imena: Marković Ivan, Kozarić Leon i Putica Luka” – napisali su na službenim stranicama kluba.

Sretno Ivane!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci