Sport

BAZEN NA JADRANOVOM: Upitno odigravanje utakmica sutra i u subotu

[OPET BAZEN NA JADRANOVOM, MALE ŠANSE ZA ODIGRAVANJEM UTAKMICA SUTRA I U SUBOTU]

Prema najavama, Jadran Luka Ploče je sutra trebao odigrati zaostalu utakmicu protiv Kamena, a koja je bila odgođena zbog poplavljenog terena uslijed obilnih kiša. Kažemo trebao, jer situacija na igralištu Plavih je ista ako ne i gora.

Nakon što su vrijedni djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Ploče, kojima se klub zahvaljuje na intervenciji, uspjeli ispumpati vodu s Jadranovog igrališta i bazena koji se stvorio oko njega, opet ih je neugodno iznenadila kiša koja je jučer neumorno padala.


“Današnji prizori s igrališta pripadaju u neku sferu kataklizme, jer ne znamo drugačije objasniti ovu situaciju.

Šanse za odigravanjem već otprije zaostale utakmice protiv Kamena koja je na rasporedu mjere se u promilima.

Najgore od svega što ako padne još jedna kiša ovaj tjedan, šanse za odigravanjem redovnog kola u subotu protiv Uranie su također minimalne” – pišu na službenim stranicama kluba.

Navodno, sve opcije dolaze u obzir, pa tako i opcija odigravanja utakmica na neutralnom terenu.

“Mi ćemo se do kraja nadati da će nam se nebo “smilovati” , a i dalje se uzdamo u naše vatrogasce i pumpe te da će nam ta kombinacija ipak dopustiti završetak još jedne uspješne polusezone za naš klub” – zaključuju iz pločanskog trećeligaša.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci