Sport

BAZEN NA JADRANOVOM: Ništa od utakmice danas, a Urania odgođena za nedjelju, ako vrijeme dopusti

[PONOVO ODGODA S KAMENOM, S URANIOM U NEDJELJU‼️]

Jadran LP – Kamen odgođeno za 24.11.

Jadran LP – Urania nedjelja 21.11.

Nažalost velika kiša koja je u nedjelju pala i napravila od Jadranovog vaterpolo igralište ponovo je razlog odgode već zaostale utakmice s Kamenom, a upitna je i utakmica redovnog kola s Uraniom.


“Pošto krajem tjedna nema najavljenih oborina, utakmica s Uraniom pomaknuta je na nedjelju kako bi se dobio još jedan “suhi” dan te da pokušamo što više vode ispumpati, no ovog puta nismo veliki optimisti. Tako smo došli do alternativnog rješenja, ako igralište u Pločama bude pod vodom i dalje, utakmice u nedjelju (Urania) i srijedu (Kamen) biti će odigrane na igralištu Iza Vage u Metkoviću” – napisali su na stranicama NK Jadrana Luka Ploče te dodali:

“Ovim putem se želimo zahvaliti upravi NK Neretve i ŽNK Neretve što su nam spremno uskočili za pomoć, te prebacili utakmice svojih mlađih uzrasta u Ploče na umjetnu travu. Za utakmicu koja se treba odigrati u nedjelju protiv Uranie, javnost ćemo obavijestiti u petak o mjestu odigravanja, a do tada nam preostaje čekati da nam se nebo smiluje te da djelatnici JVP Ploče uspiju ispumpati vodu s Jadranovog igrališta kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo” – poručuju iz uprave kluba.