Sport

ATT donirao školu nogometa NK Jadrana

Danas je NK Jadran LP posjetio Vilnis Riekstinš, direktor tvrtke ATT- Adriatic tank terminals koja djeluje u Pločama.


Društvo mu je pravio suradnik Krešimir Sabo koji je ujedno i dopredsjednik Jadrana, te začetnik cijele akcije. Povodom ovom susretu je donacija ATT-a, to jest djeci u Školi nogometa i nabavci sportske opreme. Cijeli program je zamišljen na način da se svakom djetetu koji trenira u klubu nabavi dres, hlačice, štucne i trenirka. Opremljeno je oko 250 djece.

Vrijednost cijelog projekta je 13.700,00 €, ATT je sudjelovao velikim dijelom, to jest sa 10.000,00€, a ostatak je pokrio klub iz vlastitih sredstava.

Cilj je bio da se rastereti roditelje u nabavci opreme te da se svakom djetetu omogući da ima prikladnu odjeću za vrijeme igranja i odlaska na putovanja u čemu smo uspjeli, no naravno ništa ne bi bilo moguće bez našeg dugogodišnjeg sponzora. Odabir opreme je pao na kvalitetnu sportsku robnu marku Joma.

Gospodin Vilnis se zadržao u Plavom salonu razgovoru sa ljudima iz kluba, obećao je da će ATT ubuduće također pomagati klupske projekte, pogotovo za Školu nogometa i u unapređjenju infrastrukture, a direktor Dulaj mu se poklonima zahvalio, te poželio nastavak uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci