Sport

ARMAGEDON: Đani Barbir vratio ‘na tvorničke postavke’ kolegu iz Zagreba! 

Čekanja više nema! U dvorani zagrebačkog ATT-a krenuo je regionalni borilački spektakl Armagedon, a već smo vidjeli nekoliko nevjerojatnih završnica! Dobili smo i polufinaliste kategorija do 70 i 84 kilograma, a to su – Stanislav Krofak, Miran Filipović, Đani Barbir i Andi Vrtačić u kategoriji do 84 kilograma te Lazar Kukuličić, Marko Bojković, Luka Milidragović i Patrik Čelić u kategoriji do 70 kilograma.


Svi oni prošli su prvu prepreku prema ostvarenju cilja, koji bi bilo osvajanje prvog Armagedona.

Jedan od favorita turnira Đani Barbir slavio je efektnim nokautom protiv Ilije Brkana. Kakav desni overhand je potegnuo Đani Barbir i vratio ‘na tvorničke postavke’ kolegu iz Zagreba!

Đani Barbir def. Ilija Brkan – nokaut (desni ‘overhand’), 1. runda (1:33)

Ova borba trajala je minutu i pol, ali unutar tog razdoblja vidjelo se puno toga. Mladi Ilija Brkan protiv velikog je favorita krenuo otvoreno i agresivno te već od prve sekunde kreću žestoke razmjene. Brkan je pogađao dobre low kickove, dok je Barbir tražio pogodak svojim dugim rukama. Izlazom iz prve runde vidimo prvi klinč, na izlasku iz kojeg Barbir umalo pogađa laktom. Nastavlja se otvorena borba na sredini sve dok nakon minutu i pol Brkan nije pogodio sjajan kroše. To kao da je razljutilo Barbira i samo par sekundi nakon toga pogađa milimetarski precizan desni “overhand” direkt i Brkan istog trenutka završava na podu bez svijesti.

– Spreman sam na sve, možda sljedeći put bude krljanje dvije runde po pet minuta. Ja sam spreman na sve, samo nek je tuče – rekao je Đani nakon borbe.

Prve polufinaliste smo dobili, a na nova uzbuđenja ne treba dugo čekati.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci