Sport

Andrija Milinković nakon Zadra potpisao za Jadran LP

Najugodnije iznenađenje za vjerne navijače Pločanskog trečeligaša Jadrana LP je svakako danas potpisani ugodvor Andrija Milinković na vjernost plavoj boji do kraja jesenskog dijela prvenstva. Ovaj dvadesetpetogodišnjak rođen 27. lipnja 1990. godine a visok 202 cm koji igra po vokaciji napadača dobro će doći Pločanima koji su loše ušli u natjecateljsku sezonu. Iako mlad Andrija iza sebe ima iskustva, osim matične Neretve iz Metkovića još je igrao za prvoligaša GOŠK (Gabela BiH), kratko vrijeme za Šibenik, prošlu sezonu je odradio u Zadru kojeg je vodio bivši izbornik Hrvatske Reprezentacije Igor Štimac.

Ima osjećaj za gol, lopta ga služi, vješt je te pun igračkih i motoričkih sposobnosti bez obzira na svoju visinu tako da je za očekivati da če uz kolektivni igru i suradnju a Primorcem, Krstičevićem, Barbirom biti velika opasnost za protivničke vratare.

– Došao sam pomoći, poznajem većinu igrača Jadrana LP i vjerujem da zalaganjem sviju nas doći će do izražaja moja sposobnost u protivničkom kaznenom prostoru a posebno pogodci, kratko je rekao – Andrija Milinković.


Pripremio: Sana
foto: zadarski.hr