Sport

AKTIVIRAO SE ORŠULIĆ: Velika pomoć žutima s Pržine u nastavku prvenstva

Nakon okončanja ciparske epizode, gdje je bio pomoćnik Danijelu Pranjiću, u rodni Komin vratio se Marin Oršulić, bivši nogometaš prvoligaša Zagreba i Zadra, te nekoliko inozemnih klubova s raznih svjetskih destinacija (Azerbajdžan, Bugarska, Norveška, Cipar, Južna Koreja).


Prije dvije godine ovaj 33-godišnjak prestao je s igranjem, a u očekivanju završetka školovanja na akademiji HNS-a odlučio je reaktivirati igračku karijeru. Registriran je za matični klub Gusar, te će svojim znanjem i iskustvom nastojati pomoći žutima s Pržine u proljetnom nastavku prvoligaške konkurencije najjužnije županije.

Inače, u kratkom vremenu bio je trener trećeligaša Neretvanca i Jadrana LP, a prije odlaska na Cipar i sportski direktor Intera Zaprešić. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci