Sport

48. KUTIJA ŠIBICA: PORTO ISPAO NA PENALE, ŠTETA!

Veterani našeg Porto Tolera ispali su iz daljnjeg natjecanja ovogodišnjeg, 48.izdanje kultnog malonogometnog turnira Kutija šibica Zagreb 2018. Uspješniji, spretniji i sretniji od njih bili su igrači Stomatološkog centra Flegar Splat, nakon raspucavanja penala bilo je 4:3 za „zubare“.

Naime, u regularnih 40 minuta bilo je izjednačenih 2:2, na veliki odmor otišlo se netaknutih mreža. U nastavku Porto je dva puta vodio, Salacan je bio strijelac u 25.minuti za 0:1, a Vučković u 36..minuti za novo vodstvo 1:2. Čarapina je „stomatolozima“ donio oba poravnanja, u 34.minuti pogodio je za 1:1 te u posljednjoj 40.minuti (54 sekunde prije sirene za kraj) za konačnih 2:2, plasiranim udarcem sa 9 metara. Šteta za naše, primiti gol u posljednjoj minuti nikad nije dobro i poticajno.

U prvoj seriji penala jedni i drugi pogađaju samo po jedanput, Salacan je pogodio a Vučković i Malić nisu bili uspješni (greda i obrana Anušića). U daljnjem raspucavanju Salacan ne pogađa a „stomatolozi“ su sigurni i idu dalje. Inače, bilo je to pravo muško i kvalitetno nadmetanje dva raspoložena suparnika, s(p)retniji će nastaviti natjecanje a što se tiče ispadanja Porta možda ga najbolje oslikava kratki komentar Borisa Malića Šure – takvi je bio dan. Šteta, šteta …


STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR SPLAT – PORTO TOLERO HOTEL RIVA BRIST 4:3 (2:2, 0:0)

SD Dubrava. Gledatelja 100. Suci: Danijel Benko i Danijel Gulin. Delegat: Dubravko Klement.

STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR SPLAT: Miro Anušić, Tomislav Pajsar, Josip Čarapina 2, Rifat Abaz, Zoran Ogrizović, Srećko Rošić, Robert Regvar, Slađan Ašanin, Marijo Dodik, Dražen Bukovac, Davor Jurinčić, Luka Ivanović.

PORTO TOLERO HOTEL RIVA BRIST: Drago Bezer, Jure Korljan, Goran Galov, Antoni Bebić, Sandro Salacan 1, Pero Granić, Leo Štrbić, Denis Malić, Ivan Bagarić, Antonio Vučković 1, Darko Cvijanović, Stipica Zmijarević. TRENER: Boris Malić

U nedjelju, s početkom u 17:30, u dvorani 2, Doma sportova, MNK Ploče u glavnom turniru igra protiv kvalitetne momčadi CB Dobreman. Sretno našima!

Jurica Vukojević

Foto: Porto Tolero (fb Kutija šibica)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci