Sport

2. turnir Druge stolnoteniske lige – jug

4.12.2022. u sportskoj dvorani Gripe u Splitu odigrani su susreti 2. kola II. Stolnoteniske lige, a sastale su se ekipe iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije. Sudjelovale su ekipe Stk Lučica Vela Luka, Stk Vrgorac, Stk Ploče, Stk Split 2, Stk Uranija Baška Voda, Stk Nec Split, Stk Spin Split, Stk Kaštela i Stk Sinj. Turnir je započeo u 10:00 sati, a igralo se sve do 18:00 sati.

Za Stk Ploče nastupili su Orlando Glamuzina, Ivan Skaramuca, Mihovil Obrvan i Zoran Šutić.

Najuspješniji su bili mladi igrači Stk Splita 2 koji su vrlo uvjerljivo slavili u svih pet mečeva, a u derbiju prvenstva bili su bolji od izvanredne ekipe Stk Sinj sa 4:1.


Ekipa Stk Ploče je sa novih 6 bodova zauzela mjesto u gornjem dijelu tabele i tako osigurala sudjelovanje u II. ligi-jug i u sljedećoj natjecateljskoj godini!

Tekst: Stolnoteniski klub Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci