Sport

2. HMNL – Novi Marof i Porto Tolero u utrci za popunu lige

Nakon što su okončana drugoligaška natjecanja po regijama ostaje još samo jedna nepoznanica. Po tri momčadi iz svake lige osigurale su plasman u jedinstvenu 2.HMNL (koja će se od sljedeće natjecateljske sezone zvati 1.HMNL), gdje će također sljedeće sezone nastupati dva kluba koja kroz “Ligu za popunu 1.HMNL” ne uspiju izboriti plasman u elitni razred hrvatskog futsala.

Za jedno upražnjeno mjesto u jedinstvenoj 2.HMNL konkuriraju Novi Marof i Porto Tolero koji će u subotu u Novom Marofu igrati prvi susret dodatnih kvalifikacija. Porto Tolero je dobar dio sezone 2.HMNL-jug proveo na vrhu ljestvice, da bi na koncu porazom u Kninu pao na 4. mjesto. Ispred su uz prvaka Splita ostali Jezera i Šibenik 1983.

Novi Marof je pak gotovo čitavu sezonu držao 4. mjesto, iza Uspinjače Gimke, Futsal Gorice i Rijeke. Četveroplasirana momčad 2.HMNL-istok nije u konkurenciji za popunu jedinstvene 2.HMNL zbog brojnosti klubova regije “Istok”, gdje je kraj sezone dočekalo tek šest klubova.


Dvoboj Novog Marofa i Porto Tolera na rasporedu je u subotu s početkom u 19:00 sati u dvorani osnovne škole, a delegiranje službenih osoba spomenutog susreta donosimo u nastavku.

Subota, 22.04.2023. 19:00 h
Novi Marof, SD OŠ Novi Marof

Prvi sudac: Josip Dujmić
Drugi sudac: Filip Mijač
Treći sudac: Dino Kramar
Četvrti sudac: Mateo Videc
Delegat: Nenad Staržanac
Kontrolor suđenja: Edi Šunjić

Izvor: CROfutsal

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci