Sport

2. HMNL-jug: Trogir – Porto Tolero 1:5 (0:2)

U posljednjem susretu 16. kola 2. HMNL-jug Porto Tolero je slavio na gostovanju u Trogiru rezultatom 1:5! Momčad Borisa Malića ostvarila je očekivanu i u potpunosti zasluženu pobjedu, a više detalja o susretu donosimo u nastavku.

 

 


Pobjeda je to kojom su se Pločani probili na 4. mjesto ljestvice, s bodom manje od trećeplasiranih Heroja iz Vodica, dok Trogir ostaje na začelju ljestvice bodovno poravnat s Geniusom.

Nakon uvodnih nekoliko minuta obostrano otvorene igre, gosti su poveli u 7. minuti! U kontri 3 na 2 Barbir je odigrao desno za Arara koji zabija za 0:1! Samo 2 minute kasnije već je 0:2! Barbir je sjajnim udarcem s 11-12 metara zabio pored nemoćnog Ercegovića. Nakon drugog primljenog zgoditka domaći prelaze na igru s golmanom u napadu, gdje je Ercegović ulazio duboko u polje gostiju ostavljajući Kursana kao poslijednjeg igrača. U takvoj igri domaćin nije uspijevao ozbiljnije ugroziti gol gostiju, no ni gosti do odmora nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti golu domaćih.

No u nastavku gosti već u 1. minuti zamalo dolaze do novog zgoditka. Iz slobodnog udarca s 10 metara Rebac dodaje desno za Batinovića čiji udarac zaustavlja greda! U 26.minuti gosti ipak dolaze do zgoditka. U napadu s vratarem duboko u polju gostiju Barišić gubi loptu, a raspoloženi Barbir sa svoje polovice pogađa u prazan gol za 0:3! Susret je definitivno odlučen u 29. minuti kada nakon obrane vratar Batinović također pogađa u prazan gol za velikih 0:4! Počasni pogodak domaći postižu u 35. minuti, kada nakon lijepe duge lopte Palade, s desne strane Paraman izlazi pred Batinovića i pogađa suprotni kut za 1:4! Na samom isteku vremena gosti dolaze do još jednog zgoditka. U kontri 3 na 2 Arar je dodao za Džeku koji sa zvukom sirene zabija za konačnih 1:5!

porto-toleo-crofutsal-01

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 16.kolo
Datum: 21.03.2016.
Vrijeme: 18:30
Dvorana: SD Vinko Kandija, Trogir
Gledatelja: 50

TROGIR – PORTO TOLERO 1:5 (0:2)

Prvi sudac: Rino Pavlov
Drugi sudac: Miloslav Šimac
Treći sudac: Filip Ljubičić
Delegat: Mario Jurić

TROGIR: Mario Ercegović, Jure Palada, Emil Kursan, Lovre Grabovac, Ivica Pažanin, Ivan Barišić, Josip Stude, File Paraman, Marin Bujas, Antonio Slatina, predstavnik kluba: Zdravko Muštra

PORTO TOLERO: Marijo Batinović, Ante Batinović, Zvone Barbir, Tomislav Domić, Sandro Rebac, Ivan Arar, Tomislav Radaljac, Marin Džeko, Denis Malić, trener: Boris Malić

STRIJELCI: 0:1 Arar (7′), 0:2 Barbir (9′), 0:3 Barbir (26′), 0:4 M:Batinović (29′), 1:4 Paraman (35′), 1:5 Džeko (40′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Trogir 2 (1+1); Porto Tolero 8 (3+5)

ŽUTI KARTONI: Stude (21′), Palada (39′) – TROGIR; Arar (40′) – PORTO TOLERO

IGRAČ UTAKMICE: Zvone Barbir (PORTO TOLERO)

porto-toleo-crofutsal-02

 

Tekst i foto: www.crofutsal.com via www.mnkportotolero.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci