Sport

2. HMNL-jug – Podjela bodova u Pločama

Jučerašnji susreti su djelomično kompletirali 16. kolo 2. HMNL-jug s obzirom na odgođenu utakmicu Podstrane i Bačvica. Porto Tolero je u zadnjim minutama sjajnom serijom spasio bod protiv Solina, Heroji 2007 su bez većih poteškoća slavili u Kaštelima, a Hrvatski Dragovoljac je uz nešto više napetosti bio bolji na Gripama protiv Mejaša. O svemu tome piše portal Crofutsal

PORTO TOLERO – SOLIN  3:3 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 M. Simpson (3′), 0:2 M. Simpson (6′), 0:3 Jurić (30′), 1:3 Stjepanović (32′), 2:3 Marević (36′), 3:3 Krilić (39′)

Solin je na proljeće zaredao sa dobrim rezultatima i igrama te su tako i ušli u ovaj susret. Dva brza gola Milana Simpsona dali su im udobnu prednost s kojom se i otišlo na predah. Prva polovica nastavka bila je suha, ali zato je zadnja četvrtina bila prava poslastica. Jurić je prvo dao gostima i treći gol prednosti te se činilo da im ostaje samo mirno privesti susret kraju, ali domaćini se nisu predali. Stjepanović je smanjio zaostatak. a par minuta nakon njega pripomogao je i Marević da bi na koncu minutu prije kraja susreta Krilić zabio za izjednačenje i oduzeo Solinu dva vrijedna boda u borbi za opstanak. Pločani će u idućem kolu ići u goste Bačvicama, a Solin će ugostiti Mejaše u jednom od dva derbija borbe za opstanak koji nas čekaju u idućem kolu.


KAŠTELA – HEROJI 2007  3:5 (1:3)
STRIJELCI: 0:1 Babac (3′), 1:1 Tarabarić (7′), 1:2 Babac (9′), 1:3 Jarmanović (17′), 1:4 Rakić (31′), 2:4 Kovačević (32′), 3:4 Kovačević (34′), 3:5 Erlić (39′)

Susret dvaju susjeda sa sredine poretka je otišao glatko na stranu gostiju. Babac dovodi goste u rano vodstvo, a u sedmoj minuti Tarabarić vraća stvari u egal. No nije to dugo trajalo jer brzo nakon njega strijelac je ponovo Babac, a do predaha je još prednost povisio Jarmanović. Rakić je u nastavku dodatno pojačao prednost, ali je stvari zakuhao Kovačević s dva brza pogotka. Ipak, dalje od toga nije išlo jer minutu prije kraja Erlić stavlja točku na i te donosi pobjedu gostima koji će u idućem kolu gostovati protiv vodećeg Hajduka, dok će s druge strane poraženi domaćin dočekati drugog lovca na titulu, odnosno Kijevo.

MEJAŠI – HRVATSKI DRAGOVOLJAC  5:6 (2:4)
STRIJELCI: 1:0 Duran (3′), 2:0 Cikojević (4′), 2:1 Klarić (12′), 2:2 Jonjić (14′), 2:3 Vrkić (14′), 2:4 Mandurić (20′), 3:4 Cikojević (21′), 3:5 Klarić (26′), 4:5 Duran (33′), 5:5 Petranić (38′), 5:6 Baraban (38′)

Mejaši su bolje otvorili susret te nakon manje od pet minuta igre imaju dva pogotka prednosti zahvaljujući Duranu i Cikojeviću. No Dragovoljac nije potonuo te se već do predaha okrenuli situaciju u svoju korist. Klarić je smanjio zaostatak, a potom s dva brza pogotka Jonjića i Vrkića dolaze u prednost koju je na isteku prvog dijela dodatno povećao Mandurić. Na samom početku drugog dijela Cikojević je svojim drugim pogotkom smanjio zaostatak, ali pet minuta nakon njega Klarić svojim drugim pogotkom na utakmici vraća zaostatak na dva pogotka. Domačini su dali sve od sebe te su uspjeli doći do poravnanja zahvaljujući Duranu i Petraniću, no ipak na kraju gosti dolaze do pobjede zahvaljujući Barabanu. To im je druga vezana pobjeda, a treću će tražiti protiv posljednje plasiranih Pakoštana u drugom od dva velika susreta iz donjeg doma 2. HMNL-jug, a Mejaši će u goste protiv ranije spomenutog Solina.

Za kraj Vam još donosimo trenutno stanje na tablici:

Tekst, rezultati i tablica: Crofutsal
Naslovnica: Porto Tolero Facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci