Sport

Boćarski klub Prud proslavio 40. godina postojanja i ulazak u 1.HBL

Boćarski klub Prud imao je dvostruki povod za slavlje, proslavljena je 40. godina postojanja kluba te ulazak u 1.HBL, što su obilježili boćarskim turnirom te svečanim domjenkom i dodjelom nagrada i priznanja, piše Metkovic-news.com.


Nakon turnira koji se održao u Boćarskom domu Metković, proslava se preselila u Društveni dom u Prudu gdje je uslijedio svečani domjenak i dodjela nagrada. Predsjednik BK Prud, Davor Petković, uručio je zahvalnice ekipama Sokola, Slivna, Mokošice, Putnikovića i Gradca, kao i Sportskoj zajednici Grada Metkovića, za njihov doprinos u radu kluba.

Nagradu za fair-play dobila je ekipa BK Sokol, dok je treće mjesto osvojila mlađa postava Pruda, ekipa BK Prud II. Drugo mjesto pripalo je starijoj ekipi, ekipi BK Prud, dok je prvo mjesto osvojila ekipa BK Metković, čiji je pokal podignuo Ivan Kežić.

Uslijedio je svečani trenutak kada je tajnik Hrvatskog boćarskog saveza Luko Hendić uručio medalje i pokal boćarima Pruda za osvajanje Županijske lige te im čestitao na ulasku u 1.HBL. Predsjednik Davor Petković je iskoristio je priliku te uručio posebna priznanja dugogodišnjim igračima Peri Jakiću i Martinu Marušiću, te svome prethodniku Nedi Marušiću.

Svečana proslava nastavila se uz muziku uživo, čestitamo ekipi Pruda na ulasku u 1.HBL.

Foto: MetkovicNEWS

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci