Sport

Porto Tolero dočekuje Bačvice u subotu u Domu športova Ploča

U subotu je na rasporedu također samo jedan susret. Riječ je o dvoboju vodećeg Porto Tolera i Bačvica.


Iako Bačvice ove sezone nisu na dnu ljestvice kao proteklih sezona, susret je ovo u kojem im ne dajemo prevelike izglede za podvig.

Porto Tolero već duže vrijeme drži vrh prvenstvene ljestvice, a ukoliko žele tamo i ostati Pločani trebaju pobjedu u ovom susretu.No treba napomenuti da su Bačvice u jesenskom dijelu sezone slavile protiv Porto Tolera, što je jedan od samo dva ligaška poraza Pločana ove sezone. No ipak, na svom parketu Porto Tolero je izraziti favorit. Bačvice su ove sezone slavile izvan splitskih Gripa samo protiv Omble i Heroja 2007, dok su poraz u Pločama izbjegli samo Kijevo, Split i Šibenik 1983 koji su uzeli po bod.

Sve navedeno govori nam da je Porto Tolero u ovom susretu izraziti favorit, te bi sve izuzev pobjede domaćina u ovom susretu bilo veliko iznenađenje.

Izvor: CROfutsal

Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci