Sport

1. ŽNL, juniori – Jadranaši uvjerljivi u Kuparima (Libertas – Jadran LP 0:5)

Učenici trenera Marija Zmijarevića uspješno su odradili još jedno gostovanje te upisali treću pobjedu u nizu. Danas su gostovali u Kuparima kod Libertasa i rutinski upisali pobjedu od 5:0. Strijelci su bili Ćavar 2x, Antunović 2x i Domić.

Nakon 4 odigrana kola Jadranaši imaju 3 pobjede i 1 poraz te se nalaze na drugom mjestu. Pobjede su upisane protiv Metkovića (6:0), Hajduka Vela Luka (4:1) i Libertasa (5:0). Poraz je upisan u prvom kolu od Župe Dubrovačke 3:0 bez borbe, jer unatoč što smo svima najavili na početku natjecanja da ne možemo teoretski igrati subotom, iz Župe Dubrovačke nažalost nisu imali razumijevanja za pomicanjem termina te se rezultat upisao 3:0 za njih bez borbe. Ovim putem želimo zahvaliti ONK Metković, Hajduku iz Vela Luke i Libertasu kojima nije rezultat primaran nego okupljanje mladih, za što nogomet i mora služiti te su nam izašli u susret sa pomicanjem termina odigravanja utakmica.

Prva polusezona je završena, a u drugom dijelu nas očekuju 3 domaće utakmice i 1 gostujuća te Kup u kojem također naši juniori imaju visoke ambicije. Prvo proljetno kolo nam donosi Župu Dubrovačku u Pločama te s nestrpljenjem čekamo početak da pobjedom zasjednemo na vrh.


Jadran Luka Ploče