Sport

1. ŽNL 17.kolo: Derbi na Grudi, Gusar bez stopera u Potomje

Prvi ovosezonski domaći poraz nije najbolje legao žutima s Pržine. Ujedno takav ishod označio je i definitivno kraj borbe za naslov prvaka. Sada je želja igrama i rezultatima zadržati mjesto prvi samom vrhu. Gusarima slijedi gostovanje u Potomju kod posljednjeg Grka.

Njihova pozicija ne odgovara vrijednostima momčadi a imaju i dva manje odigrana susreta. U svakom slučaju zahtjevno gostovanje a trener Mustapić muku muči kako sastaviti obrambeni red ispred vratara Benića. Ne može računati na Tina Karamatića (kartoni) i Stanka Vlahovića (ozljeda) a upitan je i treći stoper Frane Jurković.

– Što je tu je, jedino na čemu ću inzistirati je koncentrirati se na igru. Ništa bez pravog pristupa, jedino tako možemo do pozitivnog ishoda – kratka je najava trenera Pave Mustapića.


Najzanimljiviji susret 17.kola igra se na Grudi gdje domaći Slaven dočekuje lidera Croatiju i ishod tog derbija mogao bi zakomplicirati ili riješiti manje više sve dvojbe oko borbe za naslov prvaka. U ostalim susretima domaćini su favoriti osim u Žrnovu gdje će Župa dubrovačka loviti puni plijen za ostanak u borbi za prvo mjesto.

RASPORED 17.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 14.travnja u 16,30 sati): ČILIPI Konavljanin – ŠD Smokvica, METKOVIĆ Metković – Sokol, ŽRNOVO Žrnovo – Župa dubrovačka, VELA LUKA Hajduk 1932 – Orebić, GRUDA Slaven – Croatia, POTOMJE Grk – Gusar.

Jurica Vukojević

U prilogu dvije fotografije s jeseneskog susreta Gusar – Grk u Kominu

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci