Sport

1. HRL Žene: Osijek i Ploče u središtu zanimanja

Drugo kolo 1. hrvatske rukometne lige za žene donosi nam nekoliko jako zanimljivih susreta. Najviše pozornosti prvlače oni u Osijeku i Pločama. U Zrinjevcu će se susresti osvajači bodova iz prošlog kola (Osijek ih je donio iz Trogira, a Zrinski slavio doma protiv ŽARK Splita). Dalmatinka će pak, nastojati potvrditi da uspjeh u Umagu nije slučajan i da nastavljaju stopama prošle sezone koja je bila najbolja u povijesti.

Ništa manje uzbuđenja neće nedostajati u Dugom Selu i Splitu. Prvima dolazi ambiciozni Trogir, a druge dočekuju Umag koji se slaže u hodu. Podravka Vegeta ne bi smjela imati problema protiv Sesveta, a Koka i Lokomotiva su odgodili svoj susret zbog europskog nastupa hrvatskih prvakinja.

DALMATINKA – ZAMET


17.09.2022., 18:30h, Dom športova Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci