Regija

Zgodna Metkovka koju je proslavio duet sa Severinom

Pjevačica Ana Bebić, koja će uskoro proslaviti 28. rođendan, prije nekoliko godina nakon ‘Operacije Trijumf’ se zbog svoje ljubavi, glazbenog kompozitora Filipa Miletića preselila u Beograd.

‘Moram priznati da su mi dani u Srbiji prilično ispunjeni učenjem, treninzima i glazbom. Trenutačno sam na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije, uvijek moraš imati i plan B’, kaže Ana kroz smijeh.

Kad ne uči i ne vježba, s Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem priprema nove projekte. ‘Baš ovih dana završavamo jako zaraznu pjesmu koju ni ja još uvijek ne mogu izbiti iz glave’, priča Ana s oduševljenjem.


Iako u Beogradu ima mnoštvo obveza, pjevačica često dolazi u rodni Metković.’U Srbiji najviše volim moje divne prijatelje koje sam za ovo dugo vrijeme stekla i srdačnost ljudi koji su me bez pitanja prihvatili. Ipak, rodni Metković mi puno nedostaje, jednostavno vam nedostaju one poznate ulice, a ponajviše divni ljudi, obitelj i prijatelji. Tako da čim imam priliku, ja uzmem kofer u ruke i doma na odmor’, otkriva Ana.

 

Tekst: www.jutarnji.hr
Foto: Biljana Gaurina, CROPIX