Regija

Započeli radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava u Opuzenu

Radovi na kanalizaciji u Opuzenu by opuzen.hr

Nakon provedenog postupka javne nabave za dodjelu Ugovora za izgradnju II. faze kanalizacijskog sustava Grada Opuzena, gravitacijski kolektori 22 i 23, te sklopljenog Ugovora o dodjeli sredstava iz IPARD programa za mjeru 301, s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, započeli su radovi na izgradnji ovog infrastrukturnog objekta.


Izvođač radova je Poduzeće za ceste Split d.d., a vrijednost građevinskih radova prema potpisanom ugovoru s odabranim izvođačem iznosi oko 2.898.298,52 kuna bez PDV-a.

Stručni nadzor radova provodi tvrtka Geoproming d.o.o. iz Metkovića, koja je odgovorna za provjeru cjelovitosti i kvalitete izvršenih radova.

Izgradnja ovog projekta financira se sredstvima EU fonda i to kroz IPARD program – Mjeru 301, „Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.

Kao što smo vas već obavještavali, radovi na gradilištu su obimni i zahtjevni, uz upotrebu teške mehanizacije.

Stoga vas još jednom molimo za strpljenje i poštivanje prometne regulacije te za suradnju, koja nam je iznimno važna, kako bi ovaj projekt uspješno priveli kraju.

 

Tekst i foto: www.opuzen.hr

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za