Regija

Vatrogasci DVD-a Vrgorca izvukli dostavno vozilo iz vode kraj mosta Milošići-Lukavac

Vatrogasci DVD-a Vrgorac danas su u 13:29 sati dobili dojavu da se u vodi kraj mosta u selu Milošići- Lukavac zaglavilo dostavno vozilo i vozač u njemu.

Dolaskom na mjesto intervencije vatrogasci su prvo došli do vozača i nakon što je ustanovljeno da je sa njim sve u redu pristupilo se izvlačenju vozila vučom kroz nabujalu Maticu do sigurnog dijela puta.

Osim pretrpljenog šoka vozača i moguće mehaničke štete na vozilu zbog uljevanja vode, nije bilo druge vidljive štete.


Ovaj poljski put polako postaje crna točka pogotovo u vrijeme velikih kiša kada polje Jezero poplavi, a vozači koji ne poznaju teren vrlo često koriste GPS koji ih vodi preko njega te se na njemu često događaju slične nesreće, srećom do sad bez ljudskih žrtava.

Iako je ovaj put postojao i znak zabrane prolaska od sela Milošići-Lukavac, očito je da ni on nije bio dovoljna zabrana da vozači krenu tim putem, pa ovim putem molimo sve odgovorne službe da se ulože još veći napori da se ovakve ceste zatvore u vrijeme velikih kiša.

Na intervenciju su izašla 2 vatrogasca sa navalnom cisternom i vratili su se u dom u 15:20 satu, poručili su iz DVD-a Vrgorac.

Izvor: Vatrogasci Grada Vrgorca

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za