Regija

Uskoro iz Mostara direktno za Rim, München, Bari i Veronu!

Iz Međunarodne zračne luke Mostar uskoro će se moći letjeti do četiri atraktivne destinacije. Naime, aerodrom Mostar i Grad Mostar u prošloj godini objavili su Javni poziv za izbor najpovoljnijih ponuditelja za uspostavu subvencioniranih redovitih letova za 2024. godinu piše Like Metković.

Talijanska zrakoplovna kompanija SkyAlps ispunila je postavljene uvjete te poslala privlačnu ponudu za izravne letove za Rim, München, Bari i Veronu.

Ovo je samo početak pozitive priče koju donosi nadolazeća godina i radujemo se što ćemo zajedno s putnicima graditi uspješnu budućnost zračnog prometa iz Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar, poručili su iz Zračne luke Mostar.


Dodali su kako će detalji o ovom važnom koraku za razvoj zračne povezanosti Mostara biti objavljeni kroz nadolazeće dane.

Podsjetimo, mostarski aerodrom započeo je s projektom preuređenja interijera i eksterijera kojim planira modernizirati te poboljšati funkcionalnost prostora.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za