Regija

UDARNI VIKEND I danas povećan promet na većini cesta, moguća čekanja u trajektnim lukama

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i prema unutrašnjosti, na nekim graničnim prijelazima i na cestama u priobalju, a na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko 1 kilometar, izvijestio je u nedjelju ujutro HAK.

Zbog prometnih nesreća kolona je u pokretu na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Jastrebarsko i odmorišta Draganić te između čvora Sveti Rok i tunela Krpani u smjeru Dubrovnika gdje je kolona oko 3 kilometra.

Na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko jedan kilometar, gust je promet i pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije, na pojedinim dionicama autocesta – u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale i na dionicama cesta gdje traju radovi.


Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas je od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

U pomorskom prometu sve linije plove redovito, ali zbog već gustoće prometa moguća su čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za