Regija

Učilica Metković otvara proljetni ciklus priprema za državnu maturu

Trenutno su u punom jeku pripreme iz hrvatskog, engleskog i matematike, obaveznih predmeta na državnoj maturi. Pripreme iz matematike traju već 2 mjeseca, a pripreme iz engleskog i hrvatskog jezika mjesec dana. Za sve maturante koji su propustili upisati regularni ciklus, Učilica Metković otvara proljetni ciklus priprema.

Kako doznajemo, proljetni ciklus će trajati od 18. travnja do 19. svibnja, kada maturanti imaju običaj ići na pripreme u velike gradove. Po prvi put, sveobuhvatne i kvalitetne pripreme sada možete obavljati i u dolini Neretve. Jedinstvena inicijativa, koja će olakšati upis na fakultete mnogim maturantima cijele doline, okupila se u timu Učilice i nudi široki izbor predmeta.


Proljetni ciklus priprema uključuje pripreme iz svih obaveznih, ali i izbornih predmeta koji su traženi kao dodatna stavka na mnogim fakultetima. Fizika, kemija, biologija, psihologija te politika i gospodarstvo čine završni detalj projekta Učilice.

Predavači su provjereni i kvalitetni stručnjaci, a program je sastavljen po standardima renomiranih centara za poduku.

Prijave su otvorene i traju do samog početka priprema (18. travnja).

Dakle, maturanti, zašto ići u Zagreb za vrijeme proljetnih praznika? Upišite Učilicu!

Sve dodatne informacije o samom planu, programu i tijeku odvijanja priprema saznajte na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila [email protected] ili mobitela 099 66 76 838.