Regija

U restoranu Kula održana izborna sjednica Skupštine Društva prijatelja vrgorske starine

Na večerašnjoj izbornoj sjednici Skupštine Društva prijatelja vrgorske starine održanoj u restoranu Kula postojećem vodstvu je izglasan novi petogodišnji mandat.


Branko Radonić će i dalje vršiti dužnost predsjednika, Matko Bašić je potpredsjednik, a Adriana Turić Erceg tajnica. Nakon sjednice proslavili smo 5. rođendan Društva prijatelja vrgorske starine koji je od 2018. naovamo zabilježio preko 120 različitih aktivnosti, od kojih su najvažnije pokretanje portala gdje se već nalazi 250 tekstova, zatim održano je nekoliko predavanja i izložbi, izdane su tri knjige s planom da ih do kraja 2023. tiskamo još tri.

Sve je napravljeno volonterski. Osobno se nadam da ćemo u mandatu 2023.-2028. što prije doći do tiskanja desete knjige i to sam sebi postavio kao glavni zadatak.

“Hvala svim našim pratiteljima i donatorima na podršci” – poručio je na kraju predsjednik Društva prijatelja vrgorske starine, Branko Radonić.

 

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za