Regija

U rekonstrukciju ide prometnica od Graničnog prijelaza Slano-Orahov Do do križanja s državnom cestom

U palači Ranjina potpisan je ugovor o projektiranju i ishođenju lokacijske dozvole za rekonstrukciju županijske ceste Ž6232, od graničnog prijelaza Slano-Orahov Do do raskrižja sa županijskom cestom Ž6228 te dijela županijske ceste Ž6228 do raskrižja s državnom cestom D8 u Slanome, sveukupno u duljini od 5,1 kilometara – donosi edubrovnik.org.

Ugovor, vrijedan 25.800,00 eura potpisali su ravnatelj Županijske uprave za ceste Ivo Kaštelan i direktor tvrtke Geoproming Mirko Šaravanja., a potpisivanju su nazočili i župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić te načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović.


Nakon potpisivanja ugovora, održan je i sastanak, koji je inicirala Dubrovačko-neretvanska županija, a na temu problematike vodoopskrbe i odvodnje naselja Ivanica.

Uz predstavnike Dubrovačko-neretvanske i Hercegovačko neretvanske županije te Općine Ravno, sastanku su nazočili i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima, načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli sa suradnicima, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Valentin Dujmović i direktorica VGO za slivove Južnog Jadrana Irina Putica.

Tekst i slika: edubrovnik.org

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za