Regija

U Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku stižu mlade policajke i policajci jedne od najuspješnijih generacija

Nakon završenog Programa srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac, 38 policijskih službenica i službenika 18. naraštaja polaznika raspoređeno je na rad u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku.

Program je uspješno završilo 466 polaznika, odnosno 317 policijskih službenika i 149 policijskih službenica, čime je zadržan trend od više od 30 posto udjela žena u generaciji.

Kako su priopćili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, polaznici 18. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajaca dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a riječ je o jednoj od najuspješnijih generacija – čak 32 polaznika završilo je program s prosjekom 5,0.


Tijekom jednogodišnjeg programa polaznici su stekli tjelesne vještine i potrebna znanja za časno i dostojno obavljanje policijskog zanimanja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanske dobila je 38 policijskih službenika/ca koji su raspoređeni u PP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PAP Čilipi, PGP Gruda, PP Ston, PP Metković i PGP Metković.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za