Regija

U Metkoviću započela rekonstrukcija igrališta za futsal, odbojku, mini rukomet i košarku

Kako navodi portal Metković News, započeli su radovi na projektu rekonstrukcije igrališta u Sportskoj ulici u Metkoviću.

Riječ je o igralištu koje se nalazi pored stadiona ‘Iza Vage’, a radovi, između ostaloga, uključuju uklanjanje postojeće dotrajale umjetne trave, rješavanje oborinske odvodnje te postavljanje nove akrilne podloge. U konačnici, završetkom radova, dobit ćemo multifunkcionalno igralište za futsal, odbojku, mini rukomet i košarku.

Igralište će biti otvorenoga tipa te će ga moći koristiti svi građani. Ukupna vrijednost radova je 148.034.34 eura s PDV-om, a sufinancirani su sredstvima Ministarstva turizma i sporta, Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića.


– Riječ je o još jednom projektu kojim želimo doprinijeti popularizaciji sporta te potaknuti građane, a posebno mlade na bavljenje sportom. U skladu s tim, nastavljamo i s projektima uređenja dječjih igrališta na području grada. Ove godine na redu su dječje igralište u donjoj Kladi (kod kuće Komazina), rekonstrukcija dječjeg igrališta na Unki te izgradnja potpuno novoga dječjega igrališta ispod Platana, – poručio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za