Regija

SVEZNALICA Rezervirajte ulaznicu za fakultet

Upisi su već krenuli – konzultacije utorkom i četvrtkom

Nakon 5 godina rada, sa preko 500 polaznika iz preko 20 srednjih škola od Dubrovnika preko Metkovića do Mostara, možemo slobodno reći da imamo lidera u pripremi za državnu maturu u ovome podneblju.

Već mjesec dana traju upisi u Sveznalicu – pripremni centar za državnu maturu u Metkoviću. Sveznalica nudi jedinstvene pripreme sa 96%-tnom prolaznošću, od čega 78% maturanata upisuje svoj prvi izbor faksa.


Sveznalica u svome programu nudi skripte koje usko specijaliziraju polaznike za maturu, stalni monitoring rada polaznika preko kratkih vježbi, inicijalnih testova, pisanja eseja, Whatsapp komunikacije, vježbi slušanja, pregleda domaćih zadaća, snimljenih videolekcija i još mnogo toga.

Rezervirajte svoju ulaznicu za fakultet preko Sveznalice online upisom na www.sveznalica.hr,  a ako imate pitanja i nedoumica te vas zanima što još sve nudi Sveznalica, dođite na konzultacije utorkom i četvrtkom 10 – 12 sati u njihove prostorije, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću. Za dodatne dogovore i informacije konzultirajte se pozivom na broj 099 6676 838.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za