Regija

Pučko otvoreno učilište Labinac Gradac otvara vrata za novu školsku godinu

Pučko otvoreno učilište Labinac Gradac otvara vrata za novu školsku godinu.

Pučko otvoreno učilište Labinac Gradac pripremilo je razne programe prekvalifikacije, obrazovanja i osposobljavanja iz raznih obrazovnih sektora.

Iz obrazovnog sektora TURIZAM I UGOSTITELJSTVO nude programe SSS/prekvalifikacije za zanimanje:


  • kuhar
  • turističko-hotelijerski komercijalist

Programe osposobljavanja:

  • za jednostavne poslove u zanimanju konobar
  • za jednostavne poslove u zanimanju kuhar
  • za jednostavne poslove u zanimanju slastičar
  • za priprematelja jednostavnih jela
  • za priprematelja bureka i pizza
  • za poslove barmena
  • za poslove sommeliera

Općina Gradac poziva sve zainteresirane da pronađu nešto za sebe iz ponude obrazovnih programa koji su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te upišu pohađanje POU Labinac Gradac, prvog učilišta na području općina Makarske rivijere.

Iz Labinca ističu da se npr. nakon završene dokvalifikacije za hotelijersko-trhničkog komercijalista može pristupiti polaganju ispita državne mature te na taj način odabrati nastavak školovanja na nekom od sveučilišta ili veleučilišta diljem Lijepe naše.

U izradi su razni programi osposobljavanja iz sektora POLJOPRIVREDA, PREHRANA I VETERINA te program GEONTODOMAĆINA/ICE iz obrazovnog sektora Osobne, usluge zaštite i druge usluge.

Prilikom upisa potrebno je priložiti kopije osobne iskaznice, domovnice, rodnog lista, svjedodžbe svih završenih razreda srednje škole te svjedodžbu o završnome radu. i liječničku potvrdu o sposobnosti obavljanja pojedinog zanimanja.

Za sve informacije, upise i ostalo što Vas zanima možete kontaktirati samo Učilište na broj telefona: 021/700-009, na email: info@pou-labinac.hr ili osobno u prostoru Učilišta na adresi Jadranska 107, Gradac.

Sretno s školovanjem!

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za