Regija

PROGNOZA Ovo će mnoge obradovati: Pred nama sunčan tjedan i sve toplije

U noći za nama frontalni sustav kretao se preko Jadrana, donoseći tek mjestimične oborine, a ponegdje u Zagori i pljuskove s grmljavinom.

Ipak, novi tjedan u Dalmaciji ne donosi puno vremenskih uzbuđenja. Uglavnom će biti stabilno i malo toplije u odnosu na prethodne dane. U četvrtak i petak prolazno će zapuhati bura, a novo jače naoblačenje moguće je tek krajem nedjelje, prognozira Rade Popadić za Dalmaciju danas.

Danas nas očekuje djelomično sunčano i suho vrijeme. Bit će tiho ili će puhati slab dnevni vjetar. Minimalne jutarnje temperature zraka od 6°C ponegdje u Zagori do 15°C uz obalu i na otocima. Najviše dnevne temperature većinom od 16 do 21°C.


U utorak pretežno ili djelomično sunčano i suho. Bit će tiho ili će puhati slab dnevni vjetar. Minimalne jutarnje temperature zraka od 6°C ponegdje u Zagori do 15°C uz obalu i na otocima. Najviše dnevne temperature većinom od 17 do 22°C.

U srijedu djelomično sunčano i većinom suho. Popodne je tek ponegdje moguć vrlo slab i prolazan pljusak. I dalje slab vjetar, u noći na četvrtak umjerena bura. Bit će još malo toplije, najviše dnevne temperature od 18 do 23°C.

U četvrtak i petak vedro. Puhat će umjerena do pojačana bura. Bit će toplo s najvišim dnevnim temperaturama od 19 do 24°C.

U subotu sunčano uz slabljenje i prestanak bure. Zadržat će se toplo.

Pretežno sunčano bit će veći dio nedjelje. Ipak, krajem dana sa zapada je moguće jače naoblačenje, a navečer je moguća i slaba kiša. Zadržat će se toplo uz slab vjetar.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za