Regija

Proglašena prirodna nepogoda na području Grada Metkovića

Danas je župan Nikola Dobroslavić proglasio prirodnu nepogodu na području Grada Metkovića. Prirodna nepogoda je proglašna zbog tuče koja je dana 3. lipnja 2023. prouzročila veliku materijalnu štetu u poljoprivredi

– Ujutro će na web stranici Grada Metkovića biti objavljen Javni poziv za prijavu štete od prirodne nepogode s PN obrascom za prijavu štete, kao i ostalim uputama vezanim za popunjavanje obrasca.

Obrazac za prijavu štete bit će dostupan za preuzimanje i u prizemlju Gradskog kulturnog središta Metković.


Popunjeni obrazac za prijavu štete (PN obrazac) s popratnom dokumentacijom moguće je poslati na e mail: grad@metkovic.hr, a oni poljoprivrednici koji žele, mogu ga dostaviti i osobno, svakim radnim danom od 8 do 15 sati u razdoblju od 14. lipnja do 21. lipnja 2023. godine u prizemlju Gradskog kulturnog središta Metković.

Ovim putem pozivam poljoprivrednike koji su pretrpjeli štetu na svojim nasadima da popune i predaju obrasce te da tako ostvare preduvjete za naknadu štete, rekao je gradonačelnik Metkovića, Dalibor Milan.

 

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za