Regija

Poduzetnički inkubator Ploče: Radionica na temu “Uvod u digitalni marketing i kreiranje sadržaja”

Poduzetništvo predstavlja velik broj izazova i stoga je važno da poduzetnik posjeduje vještine, ali i da poznaje sve alate s kojima se može koristiti. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni marketing je jedan od važnih načina u komuniciranju. 

Tijekom ove radionice polaznici će naučiti planirati i kreirati sadržaj koji se koristi na različitim komunikacijskim kanalima i prilagoditi sadržaj i obraćanje publici ovisno o njenim karakteristikama i platformi putem koje se sadržaj plasira. U tom smislu, posebnu važnost ima content marketing, strateški marketinški pristup usmjeren na stvaranje relevantnog i dosljednog sadržaja kako bi se privukla i zadržala jasno definirana publika i potaknulo profitabilne akcije kupaca.

Ova radionica namijenjena je svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama. Obuhvaća pripremu i optimizaciju (SEO) sadržaja za web stranice, izradu oglasa za Google Ads (tekstulano i vizualno), te izradu oglasa za Facebook i Instagram. 


Detaljan raspored radionica po danima možete pronaći u dokumentu. 

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7A, Ploče

Datumi održavanja radionice: 06. – 07.03.2023. u 09.00 sati

Predviđeno vrijeme trajanja: 6 sati dnevno

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Broj polaznika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem:
– poveznice: https://forms.gle/z538r9hvCU8oufjN6
– e-maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr ili czp@czp.hr
– ili telefona: 020/325-594, 020/418-401 ili 099/212-9765

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za