Regija

Plava čistka u Podaci

Općina Gradac je na svom Facebook profilu podijelila objavu o akciji čišćenja podmorja u Podaci, na kojoj su sudjelovali i ronioci našeg ERK Periska:


 

Danas je u Podaci odrađena plava čistka, odnosno akcija čiščenja podmorja gdje smo iz mora vadili sve što moru ne pripada. Nažalost, kao što možete vidjeti jako se puno toga što ne pripada nalazi na dnu, no akcije se rade da bi se očistilo, ali i da bi se podigla svijest stanovništva u vezi očuvanja našeg okoliša i mora.

Akciju je organizirala Općina Gradac, međutim sama akcija je odrađena volonterski te se ovim putem moramo zahvaliti glavnim protagonistima bez kojih ovo ne bi bilo moguće, roniocima iz Ronilačkog kluba Mostar, roniocima iz ERK “Periska” Ploče, (i jedni i drugi su došli u impozantnom broju), Vatrogascima Gradac, svim volonterima, Podačanima koji su svojim brodovima bili pratnja roniocima i koji su izvlačili navedeni otpad iz mora. Hvala puno!

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za