Regija

Petar i Dragan Volarević – dvojac iz IJP Dubrovnik niže sportske uspjehe

Hercegovački triatlon je sastavljen od veslanja, trčanja i bicikliranja. Natjecanje je započelo na kupalištu „Matica“ na rijeci Trežibat otkud je krenula utrka vožnjom kanua do kupališta „Jaz“ u Strugama nakon čega su natjecatelji nastavili s trčanjem do restorana „Villa Rustica“ Mogorjelo u dužini oko 1,1 km, dok je završna etapa utrke dužine oko 6,8 km bila vožnja biciklima do Počitelja gdje je bio cilj utrke.

Natjecanje se odvijalo u parovima, a ovaj dvojac u cilj je stigao za manje od jednog sata, konkretnije za 00:58:00.

Petar Volarević već duži niz godina osvaja visoka prva mjesta na brojnim natjecanjima, a ove je godine osvojio prvo mjesto na natjecanju za najspremnijeg hrvatskog policajca, a Dragan Volarević je 2019. godine također odnio pobjedu na ovom natjecanju.


Iskazanim vještinama i sposobnostima, natjecatelji, naši policajci, dokazali su svoju spremnost, kvalitetu i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje zahtjevnih natjecanja te spremnost na odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu.

Čestitamo timovima na postignutim rezultatima i uspješnom završetku još jednog izazova, a posebno smo ponosni na policijske službenike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Petra i Dragana Volarevića, objavili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za