Regija

Parking ispred bolnice u Dubrovniku zasad je besplatan

Opća bolnica Dubrovnik je, nakon raskida ugovora s Parking timom iz Rijeke koja je bila donedavni zakupac, poništila natječaj o davanju zakupa parkirališta u svom vlasništvu koji je bio raspisan 2. ožujka piše Dubrovacki.hr.

U zakup se daje plato površine 2.731,49 metara četvornih koji osigurava 190 mjesta za djelatnike ustanove. Obveza je zakupitelja osigurati upravljanje, održavanje, naplatu i nadzor parkiranja, a ograđivanje rampama nije uključeno.

Zakup se dogovara na rok od pet godina po početnoj cijeni od mjesečno 3.200 tisuća eura +PDV. Natječaj predviđa da se korisnicima prvih 20 minuta parkinga omogući besplatno, dok se sljedeća tri sata ne smiju naplatiti više od 1 eura.


Ispred zgrade Opće bolnice parking zasad ostaje besplatan za sve kategorije korisnika.

Iz Dubrovačkog vjesnika kontaktirali su ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik dr. Marija Bekića s pitanjem kad će i hoće li raspisati novi natječaj za davanje u zakup svog parkirališta. Dr. Bekić nam je samo potvrdio da je natječaj poništen, bez daljnjih komentara.

Pitali su i Parking Tim iz Rijeke što misle o novom natječaju, znaju li razloge poništenja, jesu li se natjecali i traje li još sudski postupak u vezi ovog slučaja. Evo što su odgovorili:

– Nisu nam poznati razlozi. S obzirom da smo u sudskom sporu, nismo se javili na natječaj jer prema prijašnjem Ugovoru imamo pravo na sklapanje novog Ugovora bez natječaja – odgovorili su iz Parking Tima.

Tekst: Dubrovacki.hr / Foto: Google Street View

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za