Regija

ODAZOVITE SE Obitelj malenog Marija Ujdura koji ima 22 dijagnoze treba našu pomoć

Na Facebook stranici Sluga Božji fra Ante Antić objavljen je apel za pomoć malenom Mariju Ujduru koji je teško bolestan. “Draga braćo i sestre, kontaktirao nas je otac teško bolesnog dječaka Marija Ujdura, čija je majka Kristina nedavno nažalost i sama dobila još jednu dijagnozu, o čemu smo već pisali.


Tijekom posljednjih godina na više je vjerskih i svjetovnih portala objavljena tužna priča o malenom Mariju, a otac Niko zamolio nas je da objavimo ovaj poziv za pomoć kako bi se prikupila sredstva za osnovne životne potrebe obitelji.

Tko može i ima priliku donaciju može uplatiti na račun OTP banke HR9624070003232856520, na ime Kristina Čeh Ujdur, a sve ostale pozivamo da nam se priključe u molitvi za Marija i čitavu obitelj Ujdur

Neka Vas sve nastavi pratiti Božji blagoslov, uz zagovor Gospe i svih naših nebeskih zaštitnika”, navode. Podsjetimo, Mario je rođen na carski rez, a mjesec dana nakon toga prestalo mu je kucati srce. Ima 22 dijagnoze i ne može samostalno disati. Njegovi roditelji bore se za njegov svaki novi dan.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za